LUNCHKAART

BROODJES

Carpaccio 9.95

met huisgemaakte pesto, pittenmix en parmezaanse kaas

Kip/pesto 7.95

gerookte kip met lente ui, rode ui en diverse kruiden

Runder rib-eye 9.95

met truffeldressing, lente ui en pittenmix

Kip piri piri 6.95

met groenten en piri piri saus

Mosselen 7.95

met knoflook en kruiden

Eiersalade 6.95

met bieslook (spek)

Geitenkaas uit de oven 9.95

met honing en pittenmix

Zalmsalade 7.95

huisgemaakte zalmsalade met kappertjes, rode ui, lente ui en yoghurt dille dressing

Lunchtip dagprijs

elke dag een ander gerecht

TOSTI'S

Kaas 2.50

Ham - kaas 2.75

Ham - kaas - tomaat - pesto 3.00

DIVERSEN

Soep van de dag 5.50

elke dag anders

Rundvleeskroketten 6.95

met wit- of bruin brood

Kipsaté 12.00

met friet of brood

SALADES

Carpaccio 9.95

met honingmosterd dressing, parmezaanse kaas en pittenmix

Zalm 7.95

met yoghurtdille dressing, kappertjes en lente ui

Geitenkaas 9.95

met honing en pittenmix

Mosselen 7.95

met diverse kruiden en knoflook

Kip/pesto 7.95

gerookte kip met pittenmix, ui en pesto dressing

GEBAK

Cheesecake 3.50

met slagroom

Appelgebak 3.50

met slagroom

EGGS'ELLENT

Uitsmijter of omelet kaas 6.50

met wit of bruin brood

Uitsmijter of omelet ham - kaas 6.75

met wit of bruin brood

Uitsmijter of omelet ham - kaas - tomaat 7.00

met wit of bruin brood

DINERKAART 3 GANGEN A LA CARTE 27,50 euro

VOORGERECHT KEUZE

Soep van de dag

elke dag anders

Runder carpaccio

met honingmosterd dressing, pittenmix en parmezaanse kaas

Blini's

met een topping van gerookte zalmsalade

Gerookte runder rib-eye

met truffeldressing, lente ui en pittenmix

Salade met groene asperges

noten, ei, parmezaanse kaas en een balsamico dressing

Mosselpotje

met knoflook, tomaten chutney, gegratineerd met kaas

Kipsalade

gerookte kip, pesto, pittenmix en diverse kruiden

Los voorgerecht: soep 5.50

Los voorgerecht: overig 9.00

HOOFDGERECHT KEUZE

Sate van de haas (250 gram)

geserveerd met satesaus en friet

Ossenhaas

van de grill of uit de pan gebakken, met pepertruffelsaus

Varkenshaas

met spek en champignonsaus

Spare ribs

met zoete marinade, geserveerd met friet

Kabeljauw

op de huid gebakken met een paprika knoflooksaus

Zalmfilet

uit de oven met een hollandaise dille saus

Vegetarische verrassing

elke dag anders

Los hoofdgerecht: saté 15.00

Los hoofdgerecht: overig 17.50

Alle gerechten worden geserveerd met groenten en aardappeltjes (met uitzondering van saté en spare ribs)

DESSERT KEUZE

Chocolade soufflé

met vanille ijs

Cheesecake

met vanille ijs

Tiramisu

met slagroom

Framboos-yoghurt ijs

met kletskoppen en een saus van rood fruit

Los dessert 7.50

Heeft u een allergie, een dieet of speciale wensen? Laat het ons weten, het is namelijk mogelijk dat niet alle ingrediënten op de kaart staan vermeld

KINDERKAART

Voorgerecht

Soepje 3.00

Stokbroodje met dipsaus 2.00

Voor de grote trek

Kipnuggets, frikandel of kroket 4.50

met frietjes en mayonaise en appelmoes

Kipsate 6.50

met satesaus en friet

Poffertjes 3.95

met poedersuiker

Toetje

Kinderijsje 2.50

Restaurant Trots
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  Alphen aan den Rijn
0172 - 426060 info@restaurant-trots.nl