LUNCHKAART

BROODJES

Carpaccio 9.95

met een truffeldressing, pittenmix en parmezaanse kaas

Gemarineerde zalm 8.95

met knoflook dille crème

Tonijnsalade 6.95

huisgemaakt met kappertjes, ui

Geitenkaas 6.95

uit de oven met bessen compote

Brie (spek) 7.95

uit de oven met honing en pittenmix

Kip piri piri 6.95

met groenten en piri piri saus

Kipsaté 6.95

met satésaus

Lunchtip dagprijs

elke dag een ander gerecht

TOSTI'S

Kaas 2.75

Ham - kaas 3.00

Ham - kaas - tomaat - pesto 3.25

DIVERSEN

Soep van de dag 5.75

elke dag anders

Rundvleeskroketten 6.95

met wit- of bruin brood

Kipsaté 12.95

met friet of brood

SALADES

Carpaccio 9.95

met truffel dressing, parmezaanse kaas en pittenmix

Eendenborst 9.95

met frambozen dressing, kappertjes en lente ui

Gemarineerde zalm 8.95

met knoflook-dille crème, kappertjes en lente ui

Kip piri piri 6.95

gebakken kipfilet stukjes met piri piri saus en groenten

GEBAK

Cheesecake 3.50

met slagroom

Appelgebak 3.50

met slagroom

EGGS'ELLENT

Uitsmijter of omelet kaas 6.50

met wit of bruin brood

Uitsmijter of omelet ham - kaas 6.75

met wit of bruin brood

Uitsmijter of omelet ham - kaas - spek 7.00

met wit of bruin brood

DINERKAART 3 GANGEN A LA CARTE 27,50 euro

VOORGERECHT KEUZE

Soep van de dag

elke dag anders

Runder carpaccio

met truffeldressing, pittenmix en parmezaanse kaas

Gerookte eendenborst

met frambozen dressing, walnoten en lente ui

Gemarineerde zalm

met knoflook-dille crème, kappertjes en lente ui

Gefrituurde geitenkaas

met bessen compote en pittenmix

Garnalen loempia

met citroen en aioli

Los voorgerecht: soep 5.75

Los voorgerecht: overig 9.00

HOOFDGERECHT KEUZE

Sate van de haas (250 gram)

geserveerd met satesaus en friet

Ossenhaas

van de grill of uit de pan gebakken met een rode wijn kruidenbotersaus

Varkenshaas

met brie en spek

Stoofvlees

met paprika, ui en champignons

Roodbaarsfilet

met een saus van tomaat, knoflook, kappertjes

Via duo: Zalmfilet en victoria baars

met hollandaise saus

Vegetarisch gerecht van de dag

elke dag anders

Los hoofdgerecht: saté 15.00

Los hoofdgerecht: overig 17.50

Alle gerechten worden geserveerd met groenten en aardappeltjes (met uitzondering van saté en spare ribs)

DESSERT KEUZE

Crème brûlée

van witte chocolade met vanille-ijs

Chocolade soufflé

met vanille ijs

Dudok appeltaart

met vanille saus en kaneelijs

Verkeerde dame blanche

chocolade ijs met vanille saus

Los dessert 7.50

Heeft u een allergie, een dieet of speciale wensen? Laat het ons weten, het is namelijk mogelijk dat niet alle ingrediënten op de kaart staan vermeld

KINDERKAART

Voorgerecht

Soepje 3.00

Stokbroodje met dipsaus 2.00

Voor de grote trek

Kipnuggets, frikandel of kroket 4.50

met frietjes en mayonaise en appelmoes

Kipsate 6.50

met satesaus en friet

Poffertjes 3.95

met poedersuiker

Toetje

Kinderijsje 2.50

Restaurant Trots
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  Alphen aan den Rijn
0172 - 426060 info@restaurant-trots.nl