ArtPub houdt schilderworkshop bij Restaurant Trots

ArtPub houdt schilderworkshop bij Restaurant Trots

woensdag, 5 april 2017

Wie denkt dat er buitengewoon talent nodig is om met een mooi eigen schilderij thuis te komen, heeft het mis. Na twee uurtjes schilderen garandeert ArtPub dat alle deelnemers met verbazing over hun eigen creaties naar huis gaan.

Kunst is voor iedereen, vinden ze bij ArtPub. Daarom combineren ze het gezellige van een café met het creatieve van een schilderworkshop om mensen op een eenvoudige manier plezier te laten beleven. Met een stap-voor-stap uitleg schildert iedereen een eigen meesterwerk, onder het genot van een drankje en goed gezelschap.

Iedereen heeft het maar druk tegenwoordig, elke dag gevuld met honderdduizend belangrijke activiteiten. Hoe fijn is het dan om even een avond je gedachten te verzetten door bij te praten met een vriend(in), terwijl je ondertussen lekker creatief bezig bent?

Hoe werkt het?
In Restaurant Trots, Julianastraat 48, Alphen aan den Rijn staan de volgende schilderijen op de agenda:

  • Dinsdag 23 mei: Dikke Pret
  • Dinsdag 27 juni: Vogeltjes

ArtPub zorgt voor de materialen en de locatie, het enige wat jij hoeft te doen is een drankje bestellen aan de bar! Kijk voor meer info op www.artpub.nl. Prijs vanaf EUR 27,50 per persoon (excl. drankjes).


Restaurant Trots
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  Alphen aan den Rijn
0172 - 426060 info@restaurant-trots.nl