Examenstunt bij restaurant TROTS!

Examenstunt bij restaurant TROTS!

woensdag, 7 juni 2017

Nog anderhalve week voor de examenuitslagen, en dan is de grote dag.. GESLAAGD??? Eindelijk uit de zenuwen? Heb je je diploma te pakken en kan voor jou de zomer nu echt beginnen? Net als de afgelopen jaren heeft TROTS ook dit jaar weer haar eigen examenstunt!

Hierbij nog even onze spelregels..

Ook dit jaar eet je namelijk weer gratis* bij Trots als je je diploma hebt gehaald (VMBO, HAVO,VWO). Om hier gebruik van te kunnen maken, moet je wel even reserveren en melden dat je gebruik maakt van deze actie. Tijdens het diner willen we wel je cijferlijst zien als bewijs. Maar jij bent uiteraard zo trots op die lijst, dat je deze ongetwijfeld altijd bij je hebt!

Nu zijn er altijd echte slimmerds die alleen met meerdere geslaagden komen eten, maar zo makkelijk zijn we nu ook weer niet. Deze actie geldt dan ook alleen voor families (of andere gezelschappen) vanaf vier personen waarvan één persoon deze examenperiode geslaagd is. Is nou heel toevallig je broertje of zusje ook geslaagd, dan is het wel dubbel feest aan tafel.

Licht je ouders, opa's en oma's, vrienden, verre familie of Facebookkennissen dus maar alvast in dat jullie binnenkort gaan eten bij TROTS!

*Exclusief drankjes en op basis van minimaal een hoofdgerecht


Restaurant Trots
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  Alphen aan den Rijn
0172 - 426060 info@restaurant-trots.nl