Over trots

Bij TROTS kun je gewoon lekker genieten. Het is een plek waar je er gewoon even lekker tussen uit kunt om te genieten van lekkere gerechten en een drankje. We proberen zoveel als mogelijk met iedereen rekening te houden, zodat iedereen zich welkom voelt.

Bij TROTS zijn wij u graag van dienst. We zijn allemaal een beetje trots op ons werk en dat merkt u als gast. Daantje, onze gastvrouw, loopt altijd wel door de zaak om een praatje te maken of om een handje te helpen. Het geeft TROTS een extra persoonlijk tintje, alsof u zelf thuis gasten ontvangt.


Feestje?

Bij TROTS kun je prima terecht voor het vieren van een feestje. Ons restaurant bestaat uit 3 delen welke naar eigen wens en inzicht zijn in te richten. Perfect voor jubilarissen, bruiloften, verjaardagen of kraamfeesten bijvoorbeeld. Er is altijd wel een reden voor een goed feestje.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons of kom langs. Dan bespreken we dit, onder het genot van een drankje.

Zakelijk

Een belangrijke bespreking of presentatie voor collega's? Een lunch met nieuwe klanten? Wij bieden de mogelijkheden. Indien gewenst in alle rust in een aparte ruimte en natuurlijk volledig verzorgd. Wij beschikken over een beamer welke u kosteloos kunt gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons of kom langs. Dan bespreken we dit, onder het genot van een drankje.

Restaurant Trots
Menu
Julianastraat 48 2405 CJ  Alphen aan den Rijn
0172 - 426060 info@restaurant-trots.nl